Followers

Tuesday, 17 April 2012

"Love You Like A Love Song"


[Verse 1]
It's been said and done
Every beautiful thought's been already sung
And I guess right now here's another one
So your melody will play on and on, with the best of 'em
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A sinful, miracle, lyrical
You've saved my life again
And I want you to know baby

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

[Verse 2]
Constantly, boy you played through my mind like a symphony
There's no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I've been rescued
I've been set free
I am hypnotized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are... And I want you to know baby

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a (love song baby) love song, baby
I, I love you like a (love song baby) love song, baby
I, I love you (I love you, I love you) like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat (like a love song)

[Bridge]
No one compares
You stand alone, to every record I own
Music to my heart that's what you are
A song that goes on and on

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

I love you...like a love song...

Sunday, 8 April 2012

Terukir Di Bintang


Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu


PILIH KASIH 3

Sepanjang miza d'pilih kasih...

miza sangat belajar berani mencuba.. yela dulu miza banyak diam sampai byak sgt benda terlepas.. banyak sgt peluang hilang cam tu.. nak kata baik sgt tak juga..hehe tapi lembab dan terhegeh.. hehe  tapi skarang ok skit da pakai procesor laju skit...
Sebenar miza dan 15 lg kawan2 pilih kasih dah ada dalam tu dah sebulan... jadi kami ni cam adik beradik yela ape tidaknye tula hari2 jump.. jadi tak heran la kalau terkeluar cam gile semua tgk.. kami makan sama2.. berebut makan.. makan kul 1 pg...semua pasal makan sb diorang ni kaki makan.. miza je kurang skit... hahaha *jgn pecaya... Yang bes nye pilih kasih ni miza rasa kami hidup famili n xde puak2 pon... tah rasa tak perlu... sape yg da pengalaman kongsi sama.. semua tak penah kedekut...

Sape yg paling miza rapat
1-Aada Zara
 kenape aada sebab dia roomate miza.. da sebulan dengan dia.. miza rasa dia kenal sgt miza kot.. yela sakit miza dia la jaga.. dia roomate paling baik.. dia sgt berbakat... dia tak pernah kedekut bantu miza.. sb ni kayu sikit dia la slalu tolong miza terutama acting n dance... Lagi satu kami sama kuat makan... dia ajar miza...waaaa gitu...stock makan melambak kat bilik...hahaha siap budak2 ni tekejut tgk kami kuarkan makan dari bilik..hahaha fun sgt.. paling best bile lambat bangun... uppppssss!! no komen...
for aada thank coz ko da cam adik aku da... xde ape dah nak sembunyi2... gud luck gurl...


2-Yizee Ariff
budak nakal atas ni budak lelaki paling miza rapat...yela orang pertama miza jump time daftar.. senang kawan dengan dia... y coz dia sangat simple bole gurau tak tentu hala lagi pon dia ni ala ala sakit mental jugak kekadang tu... santau konon...hahahahah..
Miza selesa ble cite problem dgn yize dia pendengar paling baik..suka bg pendapat.. paling penting cikgu dance miza yg kayu ni...kalau tak rasa lg trok... miza slalu share barang dgn dia barang dia barang miza...tapi barang miza, miza punya la...hahahahaha.. For yize tq coz always wit me.. thank nasihat yg berbakul2 tu...hahhaha gud luck gurl...eh slh..fren...

 3-Reen Rahim
 Y reen rahim coz kami kenal lama dah before masuk... dia kawan miza... dia nampak je garang hmm tak lgsung lembut hati... hmm kalau kenal dia.. mesti org ckp dia kasar tapi tak... dia baik gile dan sangat bersungguh2,.. tak kedekut.. penyimpan rahsia terbesar... hahahhaha.. Cantik sangat berbakat besar... reen aku tau ko bagus... aku nak ko ke final... wajib...

4-Marina
 budak busuk ni mmg la pasword rahsia miza paling baik..hahahaha... dia baik.. dia n reen banyak tau pasal miza ble ada tak ada... g blik diorang lepak... makan kol 2 pagi... mana la tak gemuk...adoi...
Ko pon wajib g final.. tau

5-Hakim
Kenapa budak style ni...sb dia poyo... hahaha budak begaya tak tentu hala.. tapi bes kawan dgn dia... dia baik... wpn cam style cam ni... yela... tak belagak pon. senang kawan dgn dia... Dia slalu tak byk cakp tgk kami becakap je...pastu senyum skit2 ala2 cover cm tu tapi baik sgt..sangat amanah.. hakim go go final...

yang lain bukan tak baik... semua baik...sangat.. kami dah macam adik beradik... rindu sangat perform sama2... wish all berjaya... miss u all wajib jump balik...

PK3 terbaik...