Followers

Monday, 5 September 2011

Lens baru...

Semperna raya ni kan...da la beli sesuatu...cumel sgt....
Taraaaaaaaaa....lens baruuuuu...
1) Celeb Nudy Violet
2) Celeb Nudy Grey
3) Super Black
 botol sgt comel..kecik2...
 bole beli  sepasang ikut power...

Dengan Harapan  hasil cam ni la....comel sgt ni..



 Dan ni la hasil tp sebelum raya da tak tahan nak pakai...hehehehe bulan posa...


 Dan ni hari Raya ku....Terbaik sekali....mata konon cam org korea...alaaa barbie...waaa gitu...tak la sgt tp ok la mata ku da besar gitu...



Tak la comel pon tp puas hati...sb lens ni selesa...
tq http://www.facebook.com/DanieyLL
sebab buat mata saya cantik sgt....with love...

Wednesday, 24 August 2011

Cosmopolitan Cover star

Da Lama da tp rasa nak letak jugak...
Nak jugak Nak jugak...

Story cam ni...time hanta gambar sirius betul2 date line dia
kire saje la hanta syok2 kan...
Lama tu tunggu tp senyap je...
Igt xdpt da ni mmg xde harapan..ye la bape ramai yg hanta...
Tibe2 dpt call waaaa...xsangka wei..AKU DAPAT TOP 10...
gile suka laaaa...
So hasil ni.....

Tapi masa ni aku kenal 5org je sb wat 2 group...
C02, C05, C06, C07...C10 saye la tuuuuu..hehehehe
 Pas tu tggu lg....tunggu tunggu..tunggu...
Ok la sb da kat blog pecah rahsia...
Cosmo call awal bg tau aku menang..ehhehehehehee
Ahhh miza menang ye....
Senyum non stop gile xpenah seumur hidup masuk meg..
Ble masuk trus jd cover....giler gempak..
Tp kena simpan rahsia...
simpan simpan sampai sebulan rahsia da menang...

Kuar la meg ni... cosmopolitan edisi April 2011


Ni la pengalaman pertama jd cover girl, d interview, jd glamor jap...
Tp aku ni same je cam dulu...
Yg aku tau vote family terdekat, Sedara,kawan-2...
tapi tak sangka ramai lagi yg vote...tq sgt...tq sgt aku hargai..with love..

Tuesday, 16 August 2011

Getting old....

Waaaa finally dapat juga buat blog utk diri sndiri...
percubaan pertama,...i like..
Da lewat sehari tapi as long aku igt la...
14hb/08 hari jadi aku  blog ni 15hb/08...
Kire ok la org tanya bole aku bg tau...
"Aku Da blog de".."Kau da"

Mak bg beg makeup..Warna Fav..Pinko
suka sgt baru sehari da full...
kena celebrate hari2 ni baru dapat banyak beg..wee













Ksu wat Kek kat aku sweet la..
senget skit tp sedap oooo.. 
Celebrate kat umah mak wat mee...
aku rasa tu mmg menu utama klu hari jadi sape pon...
 









Dan beli katil..biasa "Q" 2minggu...Cavenzi..
Sampai time on time hari jadi aku...tu syok tu..
Cam Beli hadiah sendiri...tp kak aku rasmi 
takpe bg feel malam pertama..opppss!!







             (Bawa bdk2 g jalan2)              (Dua budak tocik ni mmg exited)

                                                            
Kawan2 lak Wish terbaik...sampai kol 12 reply... 
Tapi aku heppy...
Sb ramai ada keliling aku..with love